Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Centrul de Relaţii Internaţionale
 
Centrul de Relaţii Internaţionale
Erasmus Fair

A treia ediţie a Târgului Erasmus+

organizat de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

În perioada 2-6 martie 2020, Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, cu implicarea Erasmus Student Network Alba Iulia, organizează a treia ediţie a târgului Erasmus+ (UAB’s Erasmus+ Fair 3rd Edition). Evenimentul este destinat studenţilor UAB, dar şi elevilor liceelor din clase terminale, interesaţi să cunoască mai multe informaţii despre oportunităţile de studiu sau practică pe care UAB le oferă prin intermediul programului Erasmus+. Târgul Erasmus+ al UAB se desfăşoară în curtea principală a universităţii, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-14:00. Pe parcursul celor cinci zile, în cortul expoziţional, veţi întâlni consilierii Erasmus+ ai Universităţii, cât şi studenţii voluntari ai centrului şi studenţi ai Erasmus Student Network Alba Iulia. Aceştia vă vor oferi informaţii cu privire la cele peste 200 universităţi partenere în cadrul programului Erasmus+, cu privire la companiile la care studenţii pot efectua stagii de practică, de asemenea cu privire la bugetul pentru fiecare acţiune în parte şi la selecţia candidaţilor. Pe lângă expoziţia permanentă din timpul săptămânii, o prezentare detaliată a oportunităţilor practică va fi susţinută miercuri, 4 martie 2020, în Sala Senatului a UAB (Palat Apor, etaj 1), de către AIESEC (filiala Cluj Napoca), una dintre cele mai mari organizaţii internaţionale studenţeşti din lume, implicată în problematici globale, leadership şi management.

 

În cadrul târgului Erasmus+ al UAB se vor desfăşura şi alte două evenimente care marchează începutul primăverii: Atelier de Mărţişor (3 martie 2020, orele 10-12, în cortul expoziţional), cu implicarea ESN Alba Iulia şi a Cercului de Etnologie şi Folclor Ovidiu Bârlea, şi Ziua Femeii, în data de 6 martie 2020, ora 12.00.  

 

 

În perioada 4-8 martie 2019, Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, cu implicarea Erasmus Student Network Alba Iulia, organizează a doua ediţie a Târgului Erasmus+ (UAB"s Erasmus+ Fair 2nd Edition), marcând şi celebrarea la nivel internaţional a evenimentului Erasmus Open Doors. Evenimentul este destinat studenţilor UAB, dar şi elevilor liceelor din clase terminale, interesaţi să cunoască mai multe informaţii despre oportunităţile de studiu sau practică pe care UAB le oferă prin intermediului programului Erasmus+. Târgul Erasmus+ al UAB se desfăşoară în curtea principală a universităţii, de luni până vineri, în intervalul orar 9:30-14:30. Pe parcursul celor cinci zile, în cortul expoziţional, cei interesaţi vor întâlni consilierii Erasmus+ ai Universităţii, cât şi studenţii voluntari ai centrului şi studenţi ai Erasmus Student Network Alba Iulia. Aceştia vor oferi informaţii cu privire la cele peste 150 universităţi partenere în cadrul programului Erasmus+, cu privire la companiile la care studenţii pot efectua stagii de practică, de asemenea cu privire la bugetul pentru fiecare acţiune în parte şi la selecţia candidaţilor. Pe lângă expoziţia permanentă din timpul săptămânii, o prezentare detaliată a oportunităţilor de studiu şi practică va fi susţinută luni, 4 martie 2019, în amfiteatrul A9 al UAB, de către Biroul Erasmus+ al Centrului de Relaţii Internaţionale.  O altă prezentare a oportunităţilor de practică va fi oferită de către AIESEC (filiala Cluj Napoca), una dintre cele mai mari organizaţii internaţionale studenţeşti din lume, implicată în problematici globale, leadership şi management. Prezentarea va avea loc miercuri, 6 martie 2019, de la ora 12:00, în Sala Senatului a UAB, Palat Apor, etaj 1.

Târgul Erasmus+ al UAB se va încheia vineri, 8 martie 2019, ora 12.00, în curtea principală a universităţii, printr-un moment special care va marca ziua femeii şi începutul primăverii.

 

45_399_erasmus_fair_2.jpg (1448×2048)

 

 


  In perioada 5-9 martie 2018, Biroul Erasmus+ a organizat prima ediţie a Erasmus Fair, târg dedicat oportunităţilor de studiu si practica in străinătate pentru studenţii din instituţia noastră. In aceasta perioada au fost distribuite materiale publicitare proprii, precum si materiale promoţionale oferite de partenerii noştri europeni.